ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος  NIVA Prondo Moda.

H οικογενειακή επιχείρηση NIVA Prondo Moda με ιδρύτρια την Γκουτζιούρη Πολυχρονία δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας μόδας από το 1986. Με επίκεντρο την κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα, η NIVA Prondo Moda ενσωματώνει στα σχέδιά της τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα και αξεσουάρ.

Η αφετηρία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε με το κατάστημα της στη Βασιλίσσης Όλγας 161 και από το 2019 βρίσκεται πλέον στη Γραβιάς 28 στην κεντροανατολική Θεσσαλονίκη.

Με κορυφαία fashion brands από την Ιταλία όπως οι Paquito Moda, Myastreet Fashion, Carla Ferroni και πολλά άλλα, η NIVA Prondo Moda και το nivamoda.gr προσφέρουν στο κοινό τους γυναικεία ρούχα για όλες τις ηλικίες (από νεανική ένδυση έως και ενδύματα για μεγαλύτερες ηλικίες) καθώς και αξεσουάρ σε μοναδικά σχέδια που καλύπτουν κάθε επιθυμία της σύγχρονης γυναίκας.

Η γκάμα των προϊόντων ανανεώνεται διαρκώς, διαθέτοντας γυναικεία ενδύματα και σε μεγάλα μεγέθη, προκειμένου να δίνονται οι καλύτερες προτάσεις και λύσεις, όχι μόνο σε κάθε ηλικία, αλλά και σε κάθε σωματότυπο.

Σας καλωσορίζουμε στον όμορφο κόσμο της NIVA Prondo Moda και του nivamoda.gr με πολυάριθμες ποιοτικές προτάσεις σε ενδύματα και αξεσουάρ, πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

ΚΑΛΑΘΙ (0)